Normativa

Si necessiteu  conèixer algun aspecte relacionat amb la normativa municipal d'aquest ajuntament aquí trobareu tota la documentació oficial.

En aquest enllaç al portal de transparència de l'Ajuntament d'Arnes disposeu de tota la documentació oficial sobre les ordenances municipals. 
En aquest enllaç al portal de transparència de l'Ajuntament d'Arnes disposeu de tota la documentació oficial sobre les ordenances fiscals.
BASE gestiona:Gestió IAEInspecció IAEGestió IBIGestió IVTMGestió Censal IAEAltes IVTMLloc i horari de pagament:BASE Gestió d'Ingressos LocalsCarretera de Vilalba 443780 GANDESATel. 977 420 024Fax. 977 420 415Horari d'atenció al públic: 9h a 14h Podeu consultar el calendari fiscal en els següent...
ANUNCI:Aprovació Inicial Modificació Puntual del POUMAprovació Inicial Modificació Puntual nº1 del POUM (maig 2015)provació Inicial Modificació Puntual nº2 del POUMAprovació Inicial Modificació Puntual del Poum nº05  Cliqueu en aquest enllaç:http://ptop.gencat.cat/rpucportal/AppJava/cercaExpedient....
Subscriure a